El menú és l’àrea de navegació de la teva web. Un bon menú et porta a l’èxit, i s’ha de saber gestionar bé. Pot semblar un procés molt difícil, però és la mar de senzill.

Pas 1

Només has de seguir els següents passos:

1. Primer de tot has d’accedir a l’apartat “Aparença > Menús” del tauler d’administració del teu blog. Allà has de posar el nom del teu menú i fer clic a “Crear menú”. El nom que li posis al menú és orientatiu i només el podràs veure tu. Nosaltres l’anomenarem “Menú 1”.

Pas 2

2. Ara que ja has creat el menú li has de dir al teu blog que aquest és el menú que vols posar al blog. Tan sols has d’accedir a l’apartat “Gestiona les ubicacions”.

Pas 3

3. Allà pots veure tots els menús que admet el teu tema. En el nostre cas (utilitzem el que ve per defecte a BlogsCat) només admet un. Doncs simplement en el desplegable hem de seleccionar el menú que acabem de crear (en el nostre cas el “Menú 1”) i desar els canvis.

Pas 4

4. I ja està. Ara ja li hem dit al blog quin és el menú que hi volem posar i només hem d’afegir els ítems (pàgines, categories i enllaços) al menú des de l’apartat “Edita els menús” de “Aparença > Menús” del tauler d’administració del teu blog.