Què és el “front-end”? El “front-end” és el que veuen els teus lectors. El teu blog tal-ment dit.

Aquesta és el mètode més senzill i fàcil d’editar el teu blog. No té eines tant avançades com l’editor del tauler d’administració però per fer-ne un ús ràpid va de perles.

1a. Primer de tot has d’obrir el teu blog, cercar una entrada o pàgina existent i fer clic a “Edita l’entrada” de la barra superior.

Pas1

1b. Però també pots crear noves entrades o pàgines sense accedir al tauler d’administració! Per fer-ho has d’anar a “Afegeix > Entrada” (o pàgina, depèn del que vulguis crear)

Pas1-2

  1. Una vegada has creat una nova pàgina o has fet clic a “Edita l’entrada” ara ja només toca editar-la!

Pas 2

És tant senzill com escriure directament en l’entrada o pàgina. Si vols formatar el text només has de seleccionar-lo i a sobre t’apareixen les opcions de formatació.

  1. Però no només es pot editar el text! També es poden afegir imatges, vídeos, àudios… Per fer-ho has de fer un salt de línia (també anomenat “enter”) i t’apareixerà un enllaç anomenat “Afegeix”. Si fas clic a sobre t’apareixeran tots els ítems que pots afegir.

Pas3

  1. Les opcions de l’editor “front-end” son bastant senzilles. Si vols fer una edició més “avançada” també pots accedir a l’editor de l’entrda del tauler d’administració. Per fer això només has de passar el cursor sobre “Edita l’entrada” de la barra superior i fer clic a “Edita en el tauler d’administració”.

Pas4

I amb això ja saps editar el teu blog des del “front-end”, sense haver d’accedir al tauler d’administració. Nosaltres continuarem afegint millores i novetats a aquesta eina, i anirem actualitzant aquest tutorial a mesura que afegim millores, així que no marxeu molt lluny 😉