Bons consells per no malbaratar aliments a casa

TALLERS DE CUINA AL PLA D’URGELL, A CÀRREC DE “LA CUINA DE L’ARACELI”, PER EVITAR EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

En l’àmbit de la gestió dels residus municipals, un dels principals eixos d’actuació fa referència a la prevenció. Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la seva importància, anualment se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que l’edició d’enguany ha estat del 16 al 24 de novembre. Des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell una de les activitats previstes per celebrar-ho i donar-li continuïtat és la realització d’un taller de cuina a cada municipi del Pla d’Urgell per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.

Els tallers, programats per la tarda, amb una durada d’una hora i mitja, aproximadament, s’adrecen al públic adult.  Van a càrrec de “La cuina de l’Araceli” i s’hi donen consells i idees per planificar la compra, conservar els aliments i elaborar receptes per aprofitar-los al màxim. Al final de cada sessió, hi ha una petita degustació final pels assistents.

Consulta el calendari del teu municipi:

BARBENS

BELL-LLOC D’URGELL

BELLVÍS

CASTELLNOU DE SEANA

FONDARELLA

GOLMÉS

IVARS D’URGELL

LINYOLA

MIRALCAMP

MOLLERUSSA

EL PALAU D’ANGLESOLA

EL POAL

SIDAMON

TORREGROSSA

VILANOVA DE BELLPUIG

VILA-SANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *