EL CONSELL COMARCAL ENTREGA ELS PREMIS DEL SORTEIG DE LA FIRA SANT JOSEP 2018

El sorteig s’ha fet entre les fotos fetes a l’estand del Consell Comarcal dedicat al reciclatge

Avui dilluns el president del Consell Comarcal, Joan Trull, ha fet entrega dels premis del sorteig que s’ha fet entre els 168 participants que es van fer la foto a l’estand del Consell Comarcal dedicat al reciclatge a la Fira de Sant Josep de Mollerussa de l’edició d’enguany.

L’acte s’ha fet a la seu del Consell i ha comptat amb la presència de dos de les guanyadores. S’ha entregat un premi gastronòmic, format per productes de proximitat de la comarca, i un premi cultural, consistent en dos entrades per a una visita guiada al Museu de l’Aigua de Mollerussa i a l’estany d’Ivars i Vila-sana. Pròximament es farà l’entrega el premi de reciclatge, format per material divers per facilitar la recollida selectiva a casa.

Podeu consultar totes les fotos a la pàgina de Facebook del Consell Comarcal. bit.ly/2DVI55I

Gràcies a tots els participants i enhorabona a les guanyadores!

Foto de l’entrega del 1r premi – GASTRONÒMIC

 Foto de l’entrega del 3r premi – CULTURAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *