Senyalitzem les conductes incíviques

Potser aquests dies heu pogut veure pels carrers de Mollerussa i els pobles de la comarca uns adhesius enganxats vora els residus dels contenidors.

Us heu preguntat què ens estan informant?

Aquests adhesius formen part del material de la campanya pel foment de la recollida selectiva de residus al Pla d’Urgell, i pretenen identificar les conductes incíviques que els nostres educadors van trobant pels carrers de la ciutat en relació a l’aportació dels residus a les àrees de contenidors.

Els ciutadans hem de ser molt conscients de la nostra corresponsabilitat a l’hora de deixar les nostres deixalles a les àrees habilitades o utilitzar el servei de recollilda de voluminosos avisant a l’Ajuntament i deixalleria fixa.

Al llarg d’aquesta primera setmana de campanya s’han identificat moltes incidències relacionades amb bosses d’escombraries de rebuig al mig dels carrers, caixes de cartró sense plegar ni apilar, i varis residus voluminosos com matalassos, fustes, cadires, etc. que es deixen al costat dels contenidors i que embruten la imatge dels nostres carrers.

Si els veus, fixa-t’hi! Així t’agrada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *