Realitzats els primers punts informatius de la campanya SUMA’T a la recollida selectiva BEN FETA!

Els dies 10, 12 i 13 de novembre es van realitzar els punts informatius a Vilanova de Bellpuig, Barbens i Vila-sana, on es va continuar informant als veïns sobre les reduccions de boca dels contenidors d’orgànica i envasos i els motius pels quals s’ha dut a terme aquesta mesura. També es varen repartir contenidors petits de l’orgànica i els diferents veïns i veïnes varen preguntar sobre on llençar residus que els hi creaven dubtes.

Punt Informatiu Barbens · 12 de novembre del 2015

Punt Informatiu Barbens · 12 de novembre del 2015

Agraïm molt la participació per part dels veïns i els animem a continuar participant activament en la campanya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *