Gel a sobre o sota de la nevera portátil?

És estiu i temps de platja, excursións a la muntanya i acampades improvitzades! Qué millor que disfrutar de l’aire lliure amb les begudes ben fredes? I per això necessitem una nevera portàtil, però, no t’has preguntat mai si posar el gel a sobre o a sota té el mateix efecte? Inclús alguns hi afegeixen aigua! Realment hi ha alguna tècnica que funcioni realment per refredar més ràpid les begudes? L’opció més senzilla és comprar una nevera portátil waeco com aquestes, però només apta pels que disponguin de més presupost, així que profunditzem una mica més en el tema!!
¿Què pasa si posem les begudes sobre el gel? Doncs bé, la primera capa de líquid en contacte amb el gel és la que es refreda, i aquesta es tornarà més densa. Problema, més dens indica més pes, per tant, aquesta capa quedarà estàtica al fons de la beguda i per tant, costarà més que es refredi.

¿I llavors?

Doncs bé, el millor serà introduir les begudes primer a la nevera portàtil i llavors el gel. ¿Perquè? El motiu és simple, d’aquesta manera la primera capa de líquid a refredar-se serà la superior de la beguda, aquesta es convertirà en més densa, i per tant, baixarà cap al fons de la beguda, fent que les capes inferiors més calentes pugin cap a dalt en contacte amb el gel. D’aquesta manera iniciem la cadena per fer que les begudes es refredin el més ràpid possible!

Un truc senzill però del més eficient veritat? Doncs aquí tens una nova solució a un problema cotidià! A disfrutar de l’estiu, la platja i cervesa per tothom!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *