Netejar el microones fácilment

 

Avui us volem parlar d’una solució cotidiana molt curiosa y que ens ajudarà en la neteja del nostre microones.
Sembla mentida que aquest aparell electrònic s’embruti tant i tant sovint veritat? El pitjor ve quan la brutícia queda seca y totalment integrada al microones, pot costar molta feina netejar-lo per complert. Doncs bé, el truc es ben senzill i ens serà de gran ajuda, simplement hem de fer una barreja d’aigua i suc de llimona i calentar-ho dins el mateix microones durant deu minuts.

¿Sembla una tonteria veritat? Doncs funciona! Un netejador totalment natural que ens permetrà netejar el microones de forma fàcil passant un drap humit just despres de calentar la barreja d’aigua i llimona.

I si no t’ho creus aquí et deixo aquest vídeo on ho podràs veure!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *