Sobre mi

Em dic Albert Domingo, tinc 35 anys (fets aquest any 2013) i sóc de Barcelona.

He volgut crear aquest bloc per parlar d’una de les meves passions: els rellotges. Tinc la necessitat permanent d’identificar els rellotges que duu la gent, ja siguin coneguts o desconeguts, a la feina, pel carrer, al cine, en un sopar d’amics… I em sento be si l’identifico i conec la marca. Aquest bloc em servirà per compartir aquesta afició amb la gent que, com jo, li apassionen els rellotges.

La meva intenció és parlar sobre rellotges amb un enfocament estètic, mostrar com poden arribar a ser un complement ideal per al vestuari.

En el mercat hi ha rellotges per tothom i per totes les situacions. Cadascú ha de trobar aquell que defineix la seva personalitat.

Aquest bloc pretén fer conèixer diversos rellotges, de diversos estils i intentant que els preus no es disparin. M’he posat el límit dels 1.500 €.

Tota aquesta parrafada que us he escrit la resumeixo en la següent frase:

Un rellotge per tothom, tothom amb un rellotge.

 

7 Responses to Sobre mi

 1. Avatar Mª Rosa ha dit:

  Me parece un tema divertido e interesante

 2. Avatar Mª Rosa ha dit:

  Hola Albert, m’encanta el rellotje de color rosa marca Nixon. Es preciós !!! Llàstima que està fora del meu presupost. M’agradaria em diguessis si saps d’altres models de color rosa més economics. Moltes gracies!!!!!!

 3. Avatar Selva Schrem ha dit:

  Hola! He descobert el teu blog doncs de cop, m’he encapritxat d’un Marea vermell que vaig veure a un company de feina. El meu “handicap” –per dir-ho d’alguna manera- és que no he dut mai rellotges que no fòssin Swatch. En tinc molts, però tots de la mateixa marca. I ara, m’agrada un que no ho és… Serè capaç de comprar-me’l? Al cas, que he vist el teu blog i m’ha agradat molt. Molt original i encertat. El llegiré!

  • Avatar rellotgesenblog ha dit:

   Hola Selva! Moltes gràcies per les teves paraules!
   Respecte al Marea i la teva exclusivitat (fins ara) dels Swatch, jo t’animo a que provis. El mon dels rellotges és enorme, hi ha moltíssims, de molts estils diferents i que segur que et fan el pes igual, o més, que els Swatch. Per començar a provar amb altres marques, crec que iniciar-te amb els Marea està prou bé: dissenys molt cuidats, preus molt raonables i és una marca catalana.
   No sé quin és el model que porta el teu company de feina, però si en vols un de color vermell et recomano els següents:
   MET-A-LIKE Vermell: Per a sortir, arreglar una miqueta i lluir amb el moreno (35€)
   Marea B40146/3: Més esportiu que l’anterior, és més de tot portar (22€)
   Si t’acabes comprant algun d’ells o un altre, m’ho diràs? Així fem el seguiment. I si ens envies alguna foto del rellotge, la penjaré a l’Instagram i al Pinterest de RellotgesEnBlog. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: