Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Avui us parlaré d’un gran descobriment que he fet: el mesurador d’activitat Wellograph.

El primer que em va sorprendre al veure aquest rellotge és que sigui un rastrejador d’activitat, un monitor de ritme cardíac i un rellotge per sortir a córrer. I no m’ho podia creure donada la seva estètica, més propera a un rellotge de vestir, que a un rellotge amb aquestes característiques. Jutgeu per vosaltres mateixos:

Wellograph-Watch

Com veieu, es tracta d’un rellotge digital (a la imatge es pot veure com també  es pot escollir el dial com si fos analògic), amb vidre de safir bombat, amb una elegant caixa d’acer inoxidable i alumini i equipat amb una elegant corretja de pell apte per a qualsevol condició, ja que es pot mullar i és resistent a la suor.

La idea d’aquest rellotge és que es pugui portar en tot moment, no només quan es fa esport, i així, d’aquesta manera, comptabilitzar tota l’activitat generada, integrant un factor molt important com és el ritme cardíac. El sensor es troba situat a la part inferior de la caixa, tal i com es mostra en la següent imatge:

wellograph2

El que mostra la pantalla sempre és clar i nítid, oferint les dades de forma fàcil i entenedora, podent ser capaços de llegir-la en molts pocs segons.

wellograph-smart-watch

Mitjançant la tecnologia Bluetooth 4.0, és capaç d’enviar la informació emmagatzemada a un dispositiu mòbil per tal d’aprofundir en l’anàlisi de les dades i per integrar-ho amb les nostres xarxes socials (si es vol).

Wellograph1

Un dels temes que més interessa quan es parla d’aquest tipus de rellotges és l’autonomia. Bé, el Wellograph s’ha de carregar cada dues setmanes en mode complert de presa de dades i cada 3 mesos en mode nomes horari. Aquesta durada trobo que és excel·lent. I es carrega sense fils, mitjançant una base magnètica que deixa el rellotge en una posició inclinada de 15º, presentant mentre es carrega l’hora de forma apaïsada.

411217-wellograph-watch

Si comparem l’estètica del Wellograph amb altres rellotges del mateix tipus com el FitBit, ens adonem que  aquest disseny està pensat per algú que no vol sacrificar la seva forma de vestir amb la presa de dades, és a dir, el FitBit, per exemple, ens el podem posar per anar a passejar, els caps de setmana o per anar a fer esport de forma puntual, però el Wellograph el podem portar a la feina donat el seu disseny elegant. Per tant, el podem portar les 24 hores del dia i deixar que ens prengui les dades de cada activitat que realitzem, que ens monitoritzi cada pulsació.

Estarà disponible d’aquí a pocs mesos, a la primavera, diu la pàgina web. Estaré atent i us informaré del preu.

Tagged with:
 

Deixa un comentari

%d bloggers like this: