Castellano / English / Italiano / Français / Deutsch / Português

Ja fa algun temps que em vinc fixant en els rellotges de paret que elegeix la gent. Tant a les cases particulars com a les empreses, a la consulta del metge, etc. I que voleu que us digui… Crec sincerament que la gent no té gaire gust a l’hora d’escollir el que pega amb la seva decoració.

És per aquest motiu que vaig decidir escriure una entrada en el blog per donar algunes idees, de diferents estils per proposar alternatives als típics models de l’IKEA que veig a tots els llocs.

SABRINA FOSSI : FREAKISHCLOCK WALL CLOCK

Simple, modern, colorit (disponible en diversos colors) i original. L’hora es mostra en una finestra triangular i els minuts els coneixem per la única agulla que té. Costa 170 € actualment, que està rebaixat un 15%.

WHITE & WHITE CLOCK BY VADIM KIBARDIN

Un rellotge digital a la paret, en el que només es vegin els dígits, sense necessitat de cap més estructura, trobo que és una idea genial. Queda molt fi i elegant. Costa 227$ a la pàgina web del dissenyador. La única pega que li trobo és el cable. Crec que seria convenient col·locar-lo en una falsa paret o fer algun invent per tal que quedi amagat.

ALBERO (CUCURUKU) BLACK OAK

 Aquest rellotge combina diverses disciplines. Per una banda l’artística, ja que en sí mateix és un quadre, i per altra banda és un rellotge de cucut, com podeu veure en el quadradet situat al final de la branca més llarga, a la nostra dreta. És un rellotge força interessant ja que sorprendrà a més d’un que no apreciarà que és un rellotge fins que tregui el cap l’ocellet. Està fet absolutament a ma i es nota amb el preu: 450$.

QUADRES FORMANT UN RELLOTGE

Amb aquest títol ja haureu pogut deduir que no es tracta exactament d’un rellotge que estigui a la venda. Es tracta d’un DIY (do it yourself, que diuen en anglès). Es tracta de col·locar estratègicament 12 quadres de mida petita a la paret de tal manera que indiquin cada una de les 12 hores. En el centre dels quadres s’hauria d’instal·lar el motoret amb les manetes, i així formaríem un rellotge molt personalitzat. Quedaria de la següent manera:

En comptes de les floretes que han col·locat els d’aquesta fotografia, es podrien fer servir fotografies personals, animals, etc. Cadascú el que més li agradi.

RECICLED PHONO CLOCK

La principal característica d’aquest rellotge és que s’ha construït reciclant un antic giradiscs Technics i un vinil autèntic dels “The Fantastics”. Per tant, cada peça és única i feta a ma.  Tenen diferents models on escollir i a un preu força correcte: 102,91 €. El que heu de tenir en compte és que estareu comprant una peça única al mon.

CIRCUIT

Aquest és el rellotge més futurista dels que presento. És un tor que projecta una llum per indicar les hores i una altra per a indicar els segons. He posat dues fotografies per tal d’explicar clarament com funciona. Les hores les coneixem segons la direcció de la llum exterior, que la veiem clarament a la primera fotografia i en aquest cas serien les 12 (o les 00 h). Per conèixer els minuts, ens hem de fixar en la llum que indica l’interior de la circumferència. En aquest cas miraríem la segona fotografia i veuríem que, aproximadament i segons l’angle de la fotografia, serien i 10. Per tant, les 12:10. De moment no està disponible per comprar.

MANIFOLD CLOCK

Per finalitzar el rellotge “locomia”. El més espectacular per l’últim!!

És molt més fàcil mostrar aquest espectacular i colorit rellotge amb un vídeo que amb una foto. Com veieu, es tracta que les manetes estan unides per una tela que s’encongeix i s’allarga creant plàstiques formes i mostrant diferents colors. És molt espectacular i el seu preu és de només 62$!!!

Tagged with:
 

Deixa un comentari

%d bloggers like this: