Web del Toni

Blog del Toni

Així son els “centennials”

DIEGO G. MORENO. 20 Minutos / Així són els ‘centennials’, la nova generació que arriba a la universitat

Quan el món començava a acceptar -i fins cansarse- del terme Millennial (aquell grup de persones nascudes entre 1980 i 1999), els estudis comencen a centrar-se en els joves que arriben després, que comencen a sortir del niu i que, aquest curs, arriben a la universitat: els centennials, també anomenats Generació Z.

(més…)

Posted in: Premsa, Societat

Leave a Comment (0) →

El suïcidi, principal causa de mort entre adolescents

Font: Infocop, nº 78 / Juliol – Setembre 2017

Posted in: Batxillerat, Psicologia, Societat

Leave a Comment (0) →

Simone Veil, la diferència femenina

Font: La Vanguardia / ANNA BUJ

El combat va ser rude. Ella, que havia sobreviscut a l’Holocaust, que no es va esborrar mai del braç el seu número de presonera d’Auschwitz, el 78.651, s’havia de mossegar la llengua quan un diputat del seu propi partit l’estava acusant d’enviar embrions als forns crematoris. Era l’any 1974 i Simone Veil, la primera dona que va ser ministra en la V República, estava fent història defensant la llei que despenalitzava l’avortament a França.

La seva enteresa i les seves conviccions la van convertir després en una de les figures més populars de la història de la política francesa. La respectada centrista Simone Veil, veu de l’horror de la xoà, feminista i europeista convençuda, la primera dona a presidir el Parlament Europeu, va morir ahir amb 89 anys, va informar la seva família. Hauria complert els 90 el dia 13 de juliol.

(més…)

Posted in: Premsa

Leave a Comment (0) →

Els musulmans en Ramadà van ser els herois en l’incendi de Londres

Font: La Vanguardia

Els últims atacs terroristes al Regne Unit, reclamats per l’Estat Islàmic, han provocat que hi hagi ciutadans anglesos que mirin amb recel als musulmans. L’etern error de pensar que tots són de la mateixa condició. Uns prejudicis que poden canviar gràcies a que va passar ahir en el devastador incendi a la Torre Grenfell de Londres: els musulmans de l’edifici es van convertir en herois.

(més…)

Posted in: Islam, Món millor, Premsa, Religions

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 60 12345...»