Web del Toni

Blog del Toni

“Despacito?” No, gràcies

Despacito” ha estat el gran èxit musical d’aquest any i qui més qui menys l’ha cantat, ballat o taral·lejat. I, en principi, pot semblar una cançó ben innocent que només parla d’una història d’amor normal però, si ens hi aturem una mica, podem veure que no deixa de ser una cançó sexista més, com ho són en una gran majoria les cançons pròpies del reggaeton.

(més…)

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, Música, Societat

Leave a Comment (0) →

Pallejà: “L’Islam no ha de ser un tabú, cal un estudi autocrític”

Estudiós i viatger, expert en pensament islàmic i història de les religions. Treballa com a investigador independent i professor a la UPF. Manté contactes regulars amb mestres tradicionals i intel·lectuals de Síria, Egipte, Tunísia, Algèria i el Marroc, a més de Turquia, Iran, Uzbekistan, Azerbaidjan, Tadjikistan i l’Índia. Aquest setembre ha fet una estada a la Residència Faber, en la qual una desena d’experts en l’àmbit de les creences religioses de diversos orígens i disciplines han compartit una experiència de recerca i diàleg.

Font: Entrevista a Víctor Pallejà, GenCat

(més…)

Posted in: Curs 2017-18, Islam

Leave a Comment (0) →

Així son els “centennials”

DIEGO G. MORENO. 20 Minutos / Així són els ‘centennials’, la nova generació que arriba a la universitat

Quan el món començava a acceptar -i fins cansarse- del terme Millennial (aquell grup de persones nascudes entre 1980 i 1999), els estudis comencen a centrar-se en els joves que arriben després, que comencen a sortir del niu i que, aquest curs, arriben a la universitat: els centennials, també anomenats Generació Z.

(més…)

Posted in: Premsa, Societat

Leave a Comment (0) →

El suïcidi, principal causa de mort entre adolescents

Font: Infocop, nº 78 / Juliol – Setembre 2017

Posted in: Batxillerat, Psicologia, Societat

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 60 12345...»