Home » Tancament del blog » Avís a futurs navegants

Avís a futurs navegants

Font: http://dgpcfadu.com.ar/

Un cop començada  l’assignatura Competències TIC en Llengua i literatura catalanes la primera sensació que podem tenir és la de respecte, pel gran nombre de tasques que cal fer. Si afegim la possibilitat que molts de nosaltres no ens havíem enfrontat fins aquell moment a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, estarem d’acord que les primeres impressions són d’un gran vertigen. Per això el millor que es pot fer és asserenar-nos i anar fent poc a poc. Les instruccions del consultor són fonamentals i cal seguir-les estrictament per tal de no caure en errors gratuïts i esforços inútils. A la tranquil·litat i calma cal unir la constància, ja que amb aquesta actitud no tindrem sorpreses d’última hora i podrem arribar al lloc on se’ns demana.

Al llarg del curs també aconsellem preguntar tots els dubtes que puguin sorgir, per molt bàsics que ens semblin; la resposta no es farà esperar, sigui del consultor o dels companys de l’assignatura. I aquí entrem en la solidaritat, que hem trobat present en tot moment per les persones esmentades; això sí, una persona no pot esperar ajut si no realitza un exercici de responsabilitat i s’esforça per tal d’aconseguir els objectius proposats en l’assignatura. La dedicació constant i responsable, per tant, és cabdal a l’hora de treballar aquesta assignatura, en la qual els guanys formatius i personals compensaran d’una manera notòria  l’ingent esforç realitzat.

Per acabar, i no és una qüestió menor, la comunicació entre els companys és fonamental; aquest diàleg ha de ser constant i fluid, ja que en depèn el resultat final de les tasques col·laboratives realitzades, que són la majoria, i, per tant, els resultats acadèmics obtinguts.

Res més: ànims, que el treball serà recompensat pels beneficis que n’obtindreu!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *