Home » Autoavaluació grup » Actitud digital cívica (III)

Actitud digital cívica (III)

Al llarg del camí que estem acabant aquests dies els diversos aspectes de l’actitud digital cívica que hem après han resultat fonamentals per tal d’enfrontar-nos a l’assignatura.  L’ús de l’ordinador, com a principal eina en les tasques d’informació digital i comunicació amb altres persones (consultor, companys, potencials lectors de productes com el blog), cal que sigui cívic. Així, hem après al llarg del curs com treballar amb mesures de seguretat, amb eines com les contrasenyes, antivirus o còpies de serguretat; sabem també com no caure en l’ús incívic del plagi amb l’adient citació, emprada al nostre projecte o la gestió correcta del text, entre altres actituds cíviques. La comprensió i utilització dels cercadors per tal de localitzar continguts adients al nostre treball i l’ús de criteris útils per seleccionar informació amb credibilitat també han format part del nostre aprenentatge. La comunicació precisa i definida en el missatge ens ha donat la possibilitat de comunicar-nos clarament i sense problemes. Tots els aspectes esmentats han format part del nostre aprenentatge en l’assignatura i han estat útils a l’hora de treballar el projecte grupal de Quebecat; aquests, però, no es queden aparcats aquí amb l’acabament del curs sinó que seguiran amb nosaltres com a eines fonamentals en qualsevol treball digital futur.

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *