Home » Autoavaluació grup » Planificació i gestió del projecte (III)

Planificació i gestió del projecte (III)

Aquesta última PAC s’ha encarregat de gestionar-la en Jose Manuel, seguint les dates que el coordinador ens ha donat per poder finalitzar el projecte pas a pas.

La primera cosa que vam fer va ser finalitzar la wiki. Vam veure que ens excediem del límit marcat de paraules i hi havia alguns poblemes de forma,  així que vam decidir el que havia d’ocupar cada part i entre tots les vam reduir i ajustar formalment.

Un cop vam tenir i vam presentar la wiki, vam dedicar els nostres esforços a fer la presentació del projecte.

Per això va sorgir la idea de fer un vídeo amb imatges a les que hi posaríem una  locució explicant el treball.

El coordinador ens va fer una proposta de feina  que ens va semblar bé i que hem portat a terme utilitzant el fòrum de grup i el Google Drive, i que en Ricard i en Jordi s’han encarregat de gravar i muntar.


1 comentari

  1. Personalment, aquesta darrera PAC m’ha resultat molt interessant pel fet que ens ha permès ‘jugar’ amb programes d’edició de vídeo que pràcticament no havia utilitzat mai. En el nostre cas, hem fet servir iMovie: tot i que al principi es plantejava com un repte considerable, la interfície senzilla que presenta els programes, així com la gran quantitat d’efectes i transicions que té ‘en cartera’, ens ha permès experimentar i crear una peça de vídeo de la qual estem molt contents.

    Deixant de banda els aspectes tècnics, i pel que fa a la planificació, penso que en aquesta darrera PAC hem aconseguit, finalment, seguir un ritme de treball progressiu i constant que ens està permetent tancar el projecte sense angúnies.

    Ja ho tenim, companys!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *