Home » Autoavaluació projecte » Informació (III)

Informació (III)

En aquesta darrera etapa del projecte, i pel que fa a les fonts informatives, les accions que hem dut a terme es basen en la gestió coherent de les referències utilitzades:

  • Ens hem assegurat que les fonts citades en el contingut del projecte són les mateixes que apareixen a la carpeta del nostre grup de Zotero. Es tracta d’un punt important, ja que és precisament a partir de les referencies recollides al grup que, aprofitant les opcions info_gestiod’exportació de Zotero, hem creat la bibliografia final que posteriorment hem introduït al wiki. Seguint amb la bibliografia, ha resultat igualment decisiu unificar els camps informatius de totes les referències a Zotero per tal que, en el moment de generar-la, apareguin amb un format igual en tots els casos. Per últim, abans de crear la bibliografia amb Zotero ha calgut instal·lar la plantilla ISO 690, que és la que se’ns demana; en el meu cas, no m’apareixia per defecte entre els formats disponibles, però l’he trobada sense cap problema a través de l’enllaç https://www.zotero.org/styles
  • Dins de les pàgines del wiki, ens hem assegurat que emprem el mateix sistema de citació interna, un aspecte que ja vaig comentar a rel de l’entrada del blog titulada Informació (II), i que d’aleshores ençà hem anat aplicant de forma sistemàtica als continguts desenvolupats.
  • Encara dins del wiki, hem comprovat també que els enllaços introduïts i el material audiovisual adjunt funciona correctament.

Pensant en la defensa del projecte, caldrà iniciar un ràpid procés de cerca que ens porti a obtenir els recursos (bàsicament audiovisuals) que mostrarem en el vídeo: per centralitzar-los, hem creat una carpeta a Google Drive per anar-los penjant (paral·lelament, en debatrem la idoneïtat a l’espai del grup dins l’aula virtual).

Per últim, i en relació a la valoració dels projectes dels companys, penso que pot resultar molt útil cercar fonts, a banda del material que se’ns ha proporcionat, en què es tractin i proposin criteris d’avaluació de projectes en línia: sóc conscient, però, que el temps no s’atura…


1 comentari

  1. Totalment d’acord amb en Jordi. La creació de la bibliografia a partir del plug-in de Zotero a Mozilla ens ha facilitat moltíssim la tasca de completar aquest apartat del projecte, tal i com ja havíem previst en una entrada anterior en aquest mateix blog: http://blogscat.com/quebecat/2014/04/28/tecnologia-digital-i-primera-valoracio-de-zotero/

    Per altra banda, la construcció d’un guió a Google Drive alhora de pensar en la defensa del projecte ens ha permès, a continuació, editar un vídeo a base de talls de veu i imatges que han il·lustrat, crec, molt adequadament tant els continguts del treball com el procés d’elaboració i estructuració del propi projecte.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *