Preguntes freqüents

1Crear un blog amb BlogsCat és gratis?
Si, totalment. Amb BlogsCat no et gastaràs ni un cèntim per a crear un blog o web
2Quins coneixements es requereixen?
Cap. La creació i administració de blogs amb Blogscat és molt fàcil, i està provat amb gent gran i nens. A part, amb el múltiples vídeo-tutorials que t'oferim, pots millorar els teus coneixements en la creació de blogs i webs. Si ets un usuari avançat, no t'avorriràs, ja que disposem d'eines avançades per a usuaris avançats.
3És obligatori que el meu blog sigui en català?
No. Ja us hem dit que BlogsCat està creat per a ser lliure, i per això no us posem limitacions. Podeu crear blogs en català, castellà, anglès, francès, alemany... i en l'idioma que vulgueu!
4Quina seguretat tenen els blogs de BlogsCat?
Tots els blogs de BlogsCat estan protegits per CloudFlare, l'empresa de protecció més utilitzada en les webs d'avui dia. També, cada hora es fa una còpia de seguretat xifrada de tots els blogs en un altre servidor independent, i a part, també utilitzem Wordfence per a protegir l'inici de sessió dels nostres usuaris. Amb BlogsCat esteu segurs!
5Puc afegir més editors al meu blog?
Si, quan has creat un blog pots afegir tots els redactors i administradors que vulguis. (Mireu els vídeo-tutorials del panell d'administració del vostre blog per a veure com es fa)
6Puc guanyar diners amb el meu blog?
I tant! Nosaltres no et posem anuncis, però tu si que en pots posar per a guanyar alguns diners. Podeu posar anuncis, enllaços patrocinats... Sou lliures de posar el que vulgueu a la vostra web.
7El blog serà per sempre?
Quan us creeu un blog, aquest blog us pertany per sempre. Quan porteu uns anys sense editar el blog us enviarem un e-mail per a que decidiu el futur per el vostre blog. Nosaltres no eliminem cap blog sense el vostre permís!
8En realitat hi ha capacitat il·limitada?
No hi ha res il·limitat, però a vosaltres mai s'us acabarà la capacitat, ja que quan queda poca capacitat en un servidor, en comprem un de nou i problema resolt.
9Per què la URL dels blogs de BlogsCat son subdirectoris i no subdominis?
Principalment ho fem per una qüestió de seguretat i posicionament. Utilitzant subdirectoris (o sigui blogscat.com/ELTEUBLOG) el teu blog sortirà més amunt dels cercadors com Google i d'aquesta manera tindràs moltes més visites i més èxit que no pas utilitzant subdominis.
10Vull més extensions i/o temes. Què he de fer?
Nosaltres tenim un gran sortit d'extensions i temes, però en el cas de que vulguis alguna en concret que no tinguem en el nostre repositori, només has d'accedir a l'apartat "Suport" del teu panell de control i demanar-nos-la. I en menys de 24 hores ja la tindràs disponible.