Política d’ús i privacitat

BlogsCat és una plataforma lliure de creació de blogs, però igualment hi ha algunes coses que has de saber respecte a l’ús i a la privacitat d’aquesta.

Les Dades Personals recollides a BlogsCat seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers automatitzats, sent aquesta entitat titular i responsable del seus fitxers. Les dades NO son ni seran cedides ni venudes a cap altre empresa aliena a BlogsCat. Si el vol modificar o suprimir alguna de les dades existents, només cal posar-se en contacte amb suport@blogscat.com i les mateixes es suprimiran o modificaran en un breu termini de temps.

Els blogs creats amb BlogsCat són propietat exclusiva dels seus creadors, i l’ús que se li faci serà responsabilitat única i exclusivament del seu creador o creadors del blog o web. De la mateixa manera: els arxius emmagatzemats a BlogsCat són propietat exclusiva del seu propietari, i BlogsCat no hi té cap relació o responsabilitat respecte del contingut dels mateixos. Cas de ser requerida aquesta entitat per les autoritats competents per a la eliminació d’algun contingut per vulnerar la legislació vigent, aquests seran eliminats sense necessitat de consentiment del seu titular ni notificació prèvia.

L’ús dels blogs de BlogsCat amb la finalitat única de posicionar i crear estratègies SEO per a terceres webs està completament prohibit i suposa l’eliminació immediata i sense previ avís del blog infractor.

Si veieu que algun dels arxius emmagatzemats a BlogsCat vulneren els drets d’autor, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: suport@blogscat.com.

BlogsCat no forma part de WordPress ni de cap altra empresa o institució esmentada a blogscat.com. BlogsCat forma part d’InformatiCat, una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu d’augmentar el nombre de webs i blogs i la qualitat del català a Internet.