«

»

març 04

Ungla incarnata

Captura de pantalla 2013-07-31 a las 10.03.28photo
L'ungla creix en sentit transversal fins que es clava a la vora de la matriu unguial del dit, on produeix una ferida i en algunes ocasions provoca reacció inflamatòria local amb creixement d'un teixit de granulació d'aspecte fungós que recobreix aquesta vora de l'ungla. Aquesta malaltia pot ser molt dolorosa, limitant i donar lloc a infeccions locals de repetició, motius pels quals indiquem la cirurgia.

La cirurgia de l'ungla incarnata és la sol.lució definitiva als problemes de dolor i d'infeccions que pateixen aquella gent que per un problema morfològic unguial o ossi (ungles molt corvades o en forma de teula, exòstosi subunguial, etc.) o bé un mal tall unguial durant anys.

La realitzem mitjançant anestèsia local i la duració és aproximadament 40 minuts després d'anestesiar el dit. La curació total és aproximadament als 15 dies.

L'objectiu és eliminar només la part que es clava, extreient el lateral afectat i eliminant la matriu (zona on hi ha les cèl.lules que produeixen l'ungla) del lateral.

D'aquesta manera, mai més torna a créixer el lateral que es clavava.

En cap cas es considera l'eliminació total de l'ungla, perquè quan torni a créixer, tornarem a tenir el mateix problema.

Resultat després d’un any:
photo3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>