Presentació del treball de recerca Beca Ernest Lluch 2014 (II)

Tal com es va anunciar en aquest mateix bloc el dia 20 de maig passat, i tal com es va anunciar a la premsa local i a les xarxes socials de la mà de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, divendres passat, 3 de juny, es va presentar públicament el present treball de recerca. Hi va haver una bona assistència de públic -especialment comptant amb el xàfec que va caure quasi a l’hora de la presentació-, que va seguir les explicacions, les imatges i sobretot les mostres sonores amb interès.

Des del dia 3 de juny, doncs, el treball complet de recerca de la Beca Ernest Lluch / Premi Ciutat d’Olot 2014, aquesta restitució de paisatge sonor medieval a la Garrotxa, es pot consultar a l’Arxiu Comarcal. Properament també n’hi haurà un exemplar a l’Observatori del Paisatge, on també es podrà consultar.

Alguna de les conclusions a les quals s’ha anat arribant, com per exemple la cartografia de so històric, encara no s’havien penjat en aquest bloc i es van presentar en directe. En els propers posts aniré penjant alguns aspectes que, tot i que ja apareguin al treball dipositat a l’Arxiu, encara no s’han publicat aquí.

Gràcies de nou al jurat del Premi en la seva edició 2014, gràcies a l’Arxiu Comarcal per haver-lo coordinat, i gràcies als qui veu assistir en aquella presentació!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *