SOBRE MI

UNA VISIÓ PARTICULAR… EL MÓN DES DE LA MEVA EXPERIÈNCIA….

 

En aquest blog el que vull és expressar la meva opinió des de la meva visió de les coses.
Reconec que cadascú té una visió diferent.
Cadascú hem tingut un camí de vida únic. Cadascú ha conformat una personalitat única, donada per la genètica, l’educació, la cultura, l’entorn, el medi ambient, la classe social, etcètera.
En base a tot això, cadascú tenim una perspectiva de les coses diferent, vistes des d’una òptica particular.
En aquest espai virtual, vull expressar la meva visió particular, i tenint en compte tot el que us he citat anteriorment, entenc que no serà al gust de tothom, però sí serà fruit de la meva experiència i visió personal. La diversitat de pensament hauria de veure’s com una riquesa humana que podem gaudir i no pas com un allunyament irreparable.
Desitjo que podeu gaudir d’aquest moment de lectura i que us pugui aportar quelcom constructiu.

 

SOBRE MI

Vaig néixer a Barcelona, el 17 de juliol de 1973. He viscut a Sant Joan Despí, Mequinensa, Lleida, Barcelona i actualment visc al Vendrell. El recorregut que he fet des que vaig nèixer, els diferents llocs on he anat i on he viscut tot tipus d’experiències, m’han portat a ser la que sóc ara.

Actualment, sóc mare, escriptora ocasional, i alhora, estic estudiant els graus en Ciències Socials i Humanitats a la UOC.

He estat i estic compromesa en diferents associacions socioculturals, com son els Casals Jaume I de la Franja de Ponent (Acció Cultural del País Valencià – ACPV), la Institució Cultural de la Franja de Ponent, Òmnium Cultural Segrià; castellera de Lleida (crossa i tap), col·laboradora amb Plataforma per la Llengua, la CAL (correllengua, acampallengua…), l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC); en l’àmbit esportiu (fundadora de la penya barcelonista la Franja); en associacions de benestar personal (naturòpata, mestra reiki, terapeuta flors de bach…) i en l’àmbit social (voluntariats reiki a diferents col·lectius en risc d’exclusió i en diferents hospitals; integrant de diferents banc del temps, en un projecte d’ecoviles terapèutiques, en un projecte de desminatge social i humanitari i diferents projectes en unes zones desfavorides de República Dominicana i d’Haití) i actualment, amb un equip humà excel.lent, ajudo en la gestió de l’associació Avancem Junts (treballant per la inclusió de les persones afectades amb Trastorn de l’espectre autista).

Fa pocs anys, m’he assabentat que sóc una persona amb la condició A.S (Persona Altament Sensible). En una entrada explicaré el que és i on podeu trobar informació. Però, ara us faré cinc cèntims. Tinc una percepció molt intensa del món que m’envolta i em puc saturar i sobre-estimular molt fàcilment. Aquesta percepció és més profunda que la d’una persona sense aquesta condició. Tendeixo a analitzar les coses molt profundament i li dono moltes voltes a qualsevol pensament, fins que ho acabo entenent o integrant. Molt perfeccionista i amb un sentit molt alt sobre el concepte de justícia. Visc el món emocional de forma molt intensa i amb forta empatia. També tinc una elevada sensibilitat, no només pels sentits sinó també pels petits canvis que pot haver en l’entorn, etc. Us deixo un enllaç web on podeu trobar aquesta condició de la meva personalitat: https://www.asociacionpas.org/alta-sensibilidad/

Aquesta condició explica el meu interès per la poesia, per la pintura, per la música i per l’espiritualitat.

Enllaç del meu CV: https://olga-sanchez-centeno.blogspot.com/

 

Aquesta pàgina està registrada a la propietat intel·lectual – Safe Creative