Tossa de Mar-Coll de Sastres-Cala Pola-Camí de Ronda-Tossa de Mar (La Selva)

Acomiadem la temporada d’estiu amb una sortida a la platja per fer l’últim bany. En concret hem anat des de Tossa de Mar fins a la Cala Pola per l’interior passat pel Coll des Sastres, per tornar hem seguit el camí de ronda on hem gaudit del meravellós paisatge de la Costa Brava, passant pel la Cala Bona, L’Escull de la Ral, Cala de Sant Jaume, es Palomar, ses Illetes, la Punta de sa Llenga i la Badia de Tossa.

Es tracta d’una sortida circular de dificultat fàcil de poc més de 7,5 km i uns 300 metres de desnivell on hem una parada a la Cala Pola per dinar i hem gaudit, malgrat el temps que feia, d’un bon bany.Mapa Sortida

Fitxa tècnica

  • Data: 17 de setembre de 2016
  • Distància: 7,6 Km
  • Desnivell: 300m
  • Dificultat: Fàcil
  • Observacions: El tram del camí de ronda més perillós està protegits per unes cordes que fan la funció de baranes.

Anar al resum de la sortida

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *