El Castell de la Popa i la Sauva Negra, Castellcir (El Moianès)

Anem a visitar el curiós Castell de Castellcir, conegut com el Castell de la Popa, per la forma de vaixell que té la roca on està edificat. Dinarem a l’esplanada que hi ha al costat del castell i, després de reposar, mentre la canalla juga, farem la tornada passant per la Sauva Negra, una espesa i espectacular fageda, on podrem gaudir de les tonalitats vermelloses de la tardor. Es tracta d’una ruta circular, per senders i pistes, de poc més de 6 km i 300 metres de desnivell, on els nostres nens no tindran cap problema per fer, si estan una mica acostumant a caminar. L’hora prevista d’arribada, és abans de les cinc de la tarda.

Fitxa Tècnica:

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *