Dones que passen per la meva vida. Anna Sàlvia

Ja fa temps que m’interessa tot el que té a veure amb la menstruació. Des de ben joveneta, ja em preguntava perquè canviava tant el meu estat d’ànim, perquè tenia aquells dolors tan intensos que no em deixaven aixecar del llit el primer dia del sangrat, i sobretot, perquè ni als metges ni a les persones del meu entorn no els hi interessava massa…. Només la meva mare, que m’entenia però tampoc sabia com ajudar-me.
Sóc ballarina i professora de dansa del ventre, i això m’ha ajudat moltíssim a relaxar i desbloquejar la pelvis, i a entrar en contacte amb la matriu, un òrgan ben important per a la dona, però ben desconegut i poc treballat.
Quan l’Anna Sàlvia va aparèixer a la meva vida, vaig sentir com si hagués trobat un tresor.
Ella venia amb tots els fonaments necessaris, tot el que les dones podríem intuir, l’ Anna ho havia estudiat, documentat i materialitzat en forma de llibres i tallers. Quanta terra…. Quanta serenitat…. Quina sort trobar dones amb aquesta força!! Sobretot em va seduir la seva professionalitat, l’Anna s’agafa molt enserio la seva feina i se sent realment compromesa a oferir informació de qualitat.

En què m’ha influït aquesta informació?
A la meva vida, a aprendre a llegir el meu cos físic a través de l’observació, i això com us podeu imaginar, m’ha ajudat a estar en harmonia amb cada momenent del meu cicle. I també a permetre’m descansar els dies del sangrat i treballar en els dies que em sento més forta, ara sóc molt més efectiva!

A la meva feina, sento que puc acompanyar les dones amb qui comparteixo dansa amb una mirada molt més holística, inclús amb un dels meus grups treballem la consciència de les fases menstruals a través del moviment i és una experiència molt bonica. Treballem amb el llibre de l’Anna.

Eternament Agraïda amb el teu treball Anna Sàlvia Rivera!!!

2 thoughts on “Dones que passen per la meva vida. Anna Sàlvia

  1. Sira

    Sou grans dones totes dues!
    I comparteixo la teva opinió, l’Anna és una gran professional i una gran dona que sap transmetre molt.
    Em sento orgullosa de vosaltres i contenta d’haver-vos conegut!
    Sira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *