PLE EXTRAORDINARI PER FESTA MAJOR

REGIDORSAquest cop no vaig anar al ple, sí, ja sé que és estrany, però havia tingut un dia complicat i vaig anar a dormir molt tard, amb aquest panorama vaig creure que no seria de gaire profit anar-hi.

Però es veu que no tothom va fer aquesta reflexió, ja que escoltant el ple per ràdio Sant Feliu l’endemà del ple, em vaig adonar que n’hi havia alguns que havien perdut la nit.

Amb total cortesia i bones maneres, li vull fer saber al nostre alcalde, que quan es demana una compareixença, no és pas per votar-la, sinó perquè el regidor al qual se cita doni les explicacions pertinents.

Pel que he pogut escoltar, la regidora en qüestió no va badar boca, de ben segur per ordres superiors, suposo que ja ho irem sabent.

Pel que fa al portaveu del govern, el senyor Vilà, també devia haver perdut la nit, perquè a banda de pixar fora de test més d’un cop, va fer una exhibició de manca de memòria greu, ell, el gran defensor del porta a porta, segurament sortir de nit i estar en la cresta de l’onada, genera aquestes amnèsies.

 

Manel Mayor                                                  04 d’agost de 2016

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PLE EXTRAORDINARI PER FESTA MAJOR

  1. És ben bé que això és una cosa de tres: “los tres mosqueteros”. A en “Dartanyà” aquest cop no l’han deixat parlar. De fet, el què dic està fora de lloc per que “los tres mosqueteros” a la “peli” eren bons. Aquí, no és el cas.

    Robin Hood.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *