MENTIDERS I DIFAMADORS

Pedro-Ramirez-periodismo-haciendo-digital_EDIIMA20150628_0093_18Ens venen a sobre temps distrets, amb aquesta fauna que tenen la barra i la poca-solta d’autoanomenar-se periodistes, quan no passen de ser un saltataulells i uns cínics mentiders i difamadors impresentables.

Fa temps que vaig escriure quelcom sobre aquest tema, però avui hi tornaré i a més amb l’avantatge que ni els he de menester, ni visc d’aquesta comèdia de l’insult i la difamació periodística per anomenar-la  d’alguna manera.

Aquesta mena de gent, per cert molt ben pagats, es dediquen a llençar merda de manera indiscriminada i fan bona la frase aquella famosa, que diu: difama, que alguna cosa queda.

Tota aquesta colla fastigosa que viuen de l’insult i la mentida indiscriminada, sempre a les ordres del qui paga, fan completament el contrari del que fa i hauria de fer l’autèntic periodista, que és ni més ni menys que expressar la seva veritat i dependre únicament del seu criteri.

Tornant-hi amb aquesta fauna, em sento amb l’obligació de manifestar, que són uns fidels seguidors, del creador de la propaganda política als mitjans de comunicació, el ministre de propaganda nazi Joseph Goebbels i del difusor de propaganda radiofònica durant la guerra civil, el general Queipo de Llano, anomenat pels republicans com el borratxo de Sevilla, amb aquests mestres, és clar, surt el que surt.

No és que m’hagi convertit en el ferm defensor del President Puigdemont o en el de l’ex President Mas, no, defenso el que crec que s’ha de defensar, com ho diria… defenso la meva veritat. Ara li està tocant el rebre al President, tot seguit li tocarà al Vicepresident Junqueras, al Conseller Romeva… tot ells potencials víctimes d’aquesta gentussa, veritable xacra de la nostra societat.

 

Manel Mayor                                      16 de gener de 2016

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *