ART CONTEMPORANI

DSCF8030Avui no tinc pas ganes de ser àcid ni càustic, m’estimo més tirar d’ironia i mireu, contemplant aquesta bucòlica imatge, no sé si definir-la com un jardí, com un museu botànic o com una obra d’art contemporani.

De sempre, els ganxons, podríem dir que som, com ho diria per no ferir sensibilitats, peculiars? Diferents? Probablement les dues expressions ho encerten una mica i és clar, aquest caràcter es reflecteix també en els nostres polítics i de manera molt marcada, en aquells que els hi toca governar cada quatre anys.

El que em sobta més de tota aquesta història, és que el responsable de cultura, tot i passar molt sovint per davant mateix d’aquesta façana, no l’hagi fet catalogar, ja sigui com a jardí, com a museu botànic o com a obra d’art contemporani.

Ara que ja s’han acabat les festes i tothom ha tornat a la feina, bé, gairebé tothom, els mestres ho faran dilluns, jo he pensat que també em tocava tornar-hi i la veritat no sabia pas per on començar, si per la desvinculació de la comissió de festes, que ja m’explicaran com organitzaran el Carnaval Ganxó, si per la nefasta organització i coordinació de la cavalcada de Reis… i al final m’he decidit començar amb calma, que de temes segur que no me’n faltaran.

 

Manel Mayor                                                      08 de gener de 2016

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *