MANIPULADORS INDECENTS

1442823442_859128_1442824653_miniatura_normalAvui volia escriure sobre coses sense transcendència, però m’ho posen molt difícil, amb les animalades que diuen contínuament els impresentables i manipuladors de torn, se’m fa complicat relaxar-me, l’altre dia la banca, ahir el governador del Banc d’Espanya, que va tenir la barra d’amenaçar-nos que hi pot haver un “corralito” si ens declarem independents, però com es pot ser tan indecent?

Ara, d’aquí a diumenge ens deuen preparar tot un seguit de profecies i amenaces de la por, d’aquestes que fan època, des de l’exèrcit i el ministeri de l’interior, que ja hi tenen la mà trencada amb això de les amenaces. És ben bé que son obtusos aquesta gent, no saben veure que això de les amenaces, del fer-nos por, ja no ens immuta, que en tot cas el que ens fa, és ràbia, molta ràbia.

A veure, som al segle vint-i-u, no som pas al principi del segle vint, sí, aquella època que tant els hi agrada recordar, els anys trenta, per dir-ne i fer comparacions indecents i sense solta ni volta. Als anys trenta, a més de què hi havia un elevat índex d’analfabetisme, les notícies del món arribaven tard i malament, per sort això ha canviat i molt i la propaganda a l’estil Goebbels, ja no és tan rendible.

De ben segur que ens amenaçaran amb la sortida al carrer de l’exèrcit amb avions i tancs, també ens tornaran amb l’empresonament del President de la Generalitat i el seu govern… al cap i a la fi, les amenaces de sempre, les quals un cop consumats els fets, queden en no res, tal com ha passat arreu, Repúbliques Bàltiques, Croàcia, Kosovo…

Per no voler-ne parlar… però bé, els fets m’empenyen a escriure, perquè no me’n puc estar de denunciar aquestes indecències, amb què ens obsequien gairebé diàriament.

 

Manel Mayor                                                       22 de setembre de 2015

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *