VOLEM EXERCIR LA DEMOCRÀCIA

Imagen

Votar és democràcia, és un text senzill clar i contundent, a l’abast de totes les intel·ligències, per curtes que siguin, doncs per alguns ni així. És delirant però és així; sense anar més lluny, avui llegeixo al diari que el portaveu del PP, un tal Alfonso Alonso, és despenja amb unes manifestacions… que un pensa, és possible ser tant burro i tant inútil? No se li acudeix res més que dir, que és tant antidemocràtic imposar la voluntat per les urnes, com de manera violenta.

Venint de qui ve, tampoc ens ha d’estranyar del tot, doncs aquests demòcrates de tota la vida, la democràcia que entenen és l’orgànica, aquella que es varen empescar els franquistes, que per fer-ho curt, deia que els partits polítics no ens calen i el votar, quan nosaltres ho diem i amb la pregunta que ens sembli convenient. Per això troben tant normal, dir que votar en el nostre cas és antidemocràtic.

Una altra cosa que se’ls hi entravessa, és la nostra afirmació que som una Nació, i miren de negar-ho del dret i del revés. Llegia ahir que el que va ser president de la Comunitat autònoma de Madrid, el socialista Joaquin Leguina, que a la pregunta de si Catalunya és un Nació, la seva resposta és fulminant, no, perquè no ho diu cap llei, i a mi em va sortir de l’ànima aquesta expressió: doncs tu ets burro de collons, malgrat no hi hagi cap llei que ho digui.

Catalunya és una Nació mal els hi pesi, perquè té tots els condicionants per ser-ho i els seus habitants tenim la voluntat de que ho sigui i no hem de menester cap llei que ho certifiqui, ni necessitem el seu vist i plau. En quant a votar, com que ens considerem ciutadans lliures i tenim la voluntat de continuar-ho sent, exercirem la nostra voluntat democràtica i votarem perquè volem decidir el nostre futur, que no és altre que esdevenir una República independent, la República Catalana.

 

Manel Mayor                                                              22 de Març de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *