QUE DIU MINISTRE?

Malgrat els esforços del ministre Margallo, el món econòmic i financer sembla entestat a portar-li la contrària i no manifesten cap mena de por a invertir a Catalunya. I això que a casa nostra i té molts bons aliats, com l’amo de l’imperi Planeta, els seus acòlits del PP a Catalunya, l’equip del senyor Rivera entre d’altres, que no es cansen de fer propaganda i de fer futurisme terrorífic, profetitzar cataclismes i tota mena de desgràcies i desventures.

Que dos monstres econòmics, estiguin disposats a fer grans inversions a Catalunya, deu voler dir alguna cosa… Segurament, malgrat l’enviament continuat de cartes i instruccions a les ambaixades, les grans empreses, aquells que han d’invertir, els que busquen contínuament, maneres de fer negocis, no es creuen en absolut, les seves prediccions apocalíptiques.

El ministre Margallo, també s’entossudeix a dir, que només se’n poden sortir els estats grans, que els estats petits la crisi se’ls ha endut per davant… Apa aquí, una animalada darrera l’altra… A veure, Holanda,si Els Països Baixos, té una extensió semblant a la de Catalunya i és de les que talla el bacallà. Les diu tan i tan grosses, que amb tot el meu respecte i empra’n una expressió que utilitza molt un meu company i amic, li diré que quan sento o llegeixo tantes bestieses, em fa l’efecte que no gira pas rodó.

 

Manel Mayor                                                                         13 de Març de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *