TATIANA SISQUELLA

Me’n assabento ahir, mitjançant un tuït del company Sergi, en el que diu, la Tati ens ha deixat, en principi quedo un pèl descol·locat, però reacciono ràpid: hòstia! La Tatiana Sisquella… Em quedo trist molt trist, no hi ha dret! Em venen ganes de cridar, altre cop una persona jove, molt jove ens ha deixat, víctima d’aquesta malaltia criminal que és el càncer.

Fins avui, he sentit com una mena de recança, que m’impedia expressar aquesta tristor que sento, però al fina m’he decidit a escriure.

Tatiana, ens has deixat, però no pas del tot, doncs aquella llavor que vas sembrar, ha germinat, ha arrelat més fort segurament, del que tu hauries imaginat mai, físicament no hi seràs més, no tindrem la sort ni el privilegi, d’escoltar la teva veu en directe mai més, però el teu record restarà viu, entre aquells milers i milers d’oients, als quals vas seduir, i també restarà ben viu, entre aquells que continuaran el camí, que amb tanta il·lusió vas començar.

Adéu Tatiana, rep aquest petit i modest homenatge, d’un d’aquests milers, als quals vares saber arribar i seduir.

 

Manel Mayor                                                          7 de Febrer de 2014   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *