AMBAIXADORS DE LA DEMOCRÀCIA SIMULADA

Deu ser que els integrants, els habitants dels Països Catalans, som d’una raça inferior, i a sobre devem tenir uns gustos i unes aficions, que deuen ser terriblement malignes per a tots nosaltres, i és clar se’ns ha de protegir, perquè sinó, com podem entendre el tracte que rebem de part d’aquests ambaixadors de la democràcia? Aquells que habiten allà dalt de l’altiplà i alguns més a la vora i tot… ah, ja ho entenc, deu ser que els habitants del nord, els catalans, a més a més de pertànyer a aquesta raça inferior, som extremadament malignes i entabanadors de mena, doncs ara es veu que han descobert, que els hi volem emporcar i manipular l’idioma dels Ibers, que és el que es veu que parlen aquí un xic més avall, al País Valencià.

Per tot això que esmento en el paràgraf anterior, aquests grans ambaixadors de la democràcia i la llibertat, es dediquen a tancar ràdios i televisions al País Valencià, que la única pega que tenen, és que son en català. Per arrodonir la seva santa croada, tampoc estalvien esforços ni mitjans, per foragitar la llengua catalana de l’escola. Talment com fan un xic més enllà mar endins, a ses Illes,  ben contestat per cert pels docents illencs, que malgrat les pressions i les amenaces, no s’han pas atemorit, i de ben segur que més endavant, tampoc ho faran. Tot aquest enrenou, és perquè tenen por que allò que deien que era una febrada d’estiu, es propagui sud enllà i mar endins?

Pot ser que quan parlem de democràcia i llibertat, parlem de coses completament oposades, els uns i els altres? Estic completament segur, de que és així, i a sobre quan parlem del nord, de Catalunya, encara no veuen , o no volen veure, que és una majoria força considerable, la que vol fer el gran pas d’anar definitivament per les seves, i de dir d’una vegada per totes, senyors de l’altiplà… adéu-siau.

Manel Mayor                                                  21 de Gener de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *