PROFETES DE LA POR

La senyora Chacón té la rara virtut de treure’m de polleguera, aquesta dona encara no s’ha assabentat d’allà on és, i tenint l’ambició de liderar el PSOE, no li vindria gens malament aprendre  una mica de història i una mica més de cultura en general.

Ja no sé del cert si és que manipula amb molta destresa, o és que no en sap més i es dedica a fer l’ase. D’altra banda, dóna la sensació d’haver viscut en un gueto completament tancat, sense gens de contacte amb la nostra societat.

Crec, més ben dit, estic segur, que la gent del seu entorn, l’hauria de fer sortir d’aquesta bombolla, en la que està completament immersa. Així tal vegada se’n adonaria, que qui està atiant l’odi i la fractura social, és ella i la gent que l’aconsella i que qui està empenyent aquest procés il·lusionant, no és el govern, sinó que qui ho fa, és la majoria d’aquest poble, que ella té la barra d’invocar.

Si en tots aquests anys que porta vivint al nostre país, s’hagués preocupat d’esbrinar com és realment la nostra societat, se’n hagués adonat que no és pas en absolut refractària, sinó que és inclusiva –paraula que darrerament hem posat de moda- o acollidora vers tothom que ha decidit viure en aquest país, ah… no voldria pas portar a error a ningú, quan dic aquest país , em refereixo al meu, a la meva nació, a Catalunya coi, ho dic per si aquesta senyora no ho acaba de veure clar.

Sé, n’estic segur, que no la convenceré pas, però si es decideix a adquirir més cultura, cosa per altra banda molt positiva i que no fa cap mal, veurà que al contrari del que es pensa o vol pensar, una nació no és construeix del no res, amb grans genocidis –tal com han intentat des del primer Borbó, passant pel general Franco- sinó que es construeix per voluntat de la gent, del poble, i per que ho sàpiga, aquesta la nostra, és mil·lenària i malgrat tots els intents abans esmentats i molts d’altres, aquesta Nació encara és viva…i va camí de tornar a ser independent.

 

Manel Mayor                                                          19 de Gener de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *