FA COMÈDIA ERC?

Fa uns quants mesos, crec que devia ser cap allà el mes de Maig, vaig fer una rèplica a les xarxes socials, sobre la urgència de fer els pressupostos i que si ERC feia comèdia, venien a dir que ERC feia la puta i la ramoneta, i jo vaig respondre amb aquestes ratlles, que ara he volgut recuperar. 

Deixar de fer comèdia, vol dir fer desaparèixer tot l’estat de benestar que encara ens queda? Vol dir fer desaparèixer hospitals públics, Catalunya radio, TV3, ensenyament públic de qualitat i en català… entre moltes altres coses? Vol dir convertir-nos en país tercermundista? Vol dir perdre per inanició, la capacitat de tirar endavant el nostre país?

Perquè si no vaig errat, els pressupostos es fan per poder-los complir, o no? I si no m’equivoco, els calés dels nostres impostos (uns 32.0000 milions d’euros) se’n van cap a Madrid, i torna el que torna (uns 15000 milions d’euros) i a més els pocs impostos que pot recaptar la Generalitat, se’n estan cuidant pla bé de torpedinar-los, amb això no vull anar de víctima, sinó donar explicacions del perquè és tan complicat tirar endavant el dia a dia. Tot hi que per poder explicar tot això amb ets i uts, em caldria molt més espai, i aquest no és el mitjà més adient.

Per tot això som molts els que creiem, que per poder governar aquest país com cal, no hi ha cap més sortida que la independència, perquè el que no volem és desaparèixer com a catalans.

Manel Mayor                                                30 d’Agost de 2013

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *