LES COSES CLARES I LA XOCOLATA ESPESSA

 

estelada

 ERC                              ESTELADA

Fa un parell de dies, em varen comentar certes barbaritats i inexactituds, d’un escrit al setmanari Àncora, i fins avui per causes diverses, no l’havia llegit.

Aquest escrit del qual en faig menció al paràgraf anterior, ve signat per Tomàs Taure Alonso, fent referència al seu desgrat per les banderes que onegen al passeig de Sant Feliu de Guíxols, suposo que li devien agradar més , les banderes espanyoles que hi onejaven anys enrere.

Avui  dia, les banderes que hi ha als mastelers del nostre passeig, son la bandera oficial de Catalunya, altrament anomenada “La Senyera” i “l’Estelada”, aquesta darrera és el símbol de l’independentisme català, no pas la bandera d’ERC, com aquest senyor gosa escriure a la seva carta, però que jo en particular espero i desitjo que sigui la bandera de la República catalana.

Per acabar, dir-li a aquest senyor que abans de llençar verí contra ningú, s’assessori d’allò que manifesta, doncs d’altre manera s’exposa a fer el ridícul més lamentable. I per a més informació l’hi adjunto amb l’escrit una imatge de la bandera d’ERC i una de l’estelada perquè no hi hagi dubtes.

 

Manel Mayor                                              20 d’Agost de 2013                 

President ERC Guíxols  

   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *