COSES DE SANT FELIU

1929_1080065122845_9730_nA la meva ciutat passen coses certament curioses, resulta que algú sense cap mena de vinculació amb el mon de l’espectacle, aconsegueix sense cap obstacle, el permís de ports de la Generalitat per muntar un escenari de grans dimensions, a la zona portuària de Sant Feliu de Guíxols – que per cert incomplia, segons les informacions a les que he tingut accés, totes les mesures de seguretat – per encabir-hi una orquestra portada de Tenerife, i així poder-hi celebrar una revetlla paral·lela, a la organitzada per l’ANC.

Vist tot allò exposat en el paràgraf anterior, em crida l’atenció que al ser una activitat per guanyar-hi diners, suposadament l’Ajuntament hauria d’haver cobrat unes taxes d’activitat, que casualment no em consta que hagi estat així. Curiosament a la revetlla popular organitzada per l’ANC, en el moment de rebre la FLAMA DEL CANIGÓ, no hi havia cap representació del nostre il·lustre Ajuntament, en canvi si que va estar present a l’altra festa.

Tots aquests fets em fan fer memòria i el meu pensament recula fins a la Festa Major de 2012, en la qual sens comunica que totes les atraccions de la fira, es traslladen a la zona de l’antic tenis, per problemes o entrebancs a l’hora d’obtenir permisos de ports de la Generalitat, si més no és curiós… Si, ja sé que se’m dirà que aquella zona en concret, és la que s’utilitza per els espectacles de la Porta Ferrada, però no deixa de sorprendre’m que unes carpes ubicades en aquesta zona ja fa uns quants estius, molestessin molt, i en canvi un esdeveniment com aquest, que no té res a veure amb la classe, la categoria i el glamour del Festival de la Porta Ferrada, no ha tingut cap problema, coses de Sant Feliu…

 

Manel Mayor                                                             25 de Juny de 2013     

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *