LA MANIA DE POSAR A TOTHOM DINS EL MATEIX SAC

EL PLENO DEL CONGRESO DEBATE EL OBJETIVO DE DÉFICIT PARA 2012En primer lloc i perquè no hi hagi males interpretacions, he de dir que ni soc contrari a la formació universitària, ni crec que sigui sobrera, ans al contrari. Dit tot això, voldria expressar la meva opinió sobre el tema.

Per a alguns, sembla que tenir un títol universitari, sigui sinònim de saviesa i cultura. Malauradament no és així i n’hi ha exemples mil, hi ha molts titulats universitaris amb un nivell cultural molt baix i d’aquests que es dediquin a la política ni ha uns quants, només cal fer una ullada a les manifestacions dels ministres de l’actual govern de Madrid.

Per alguns, segons sembla per exercir la política, cal ser universitari de manera imprescindible. Jo en canvi crec que cal tenir una certa intel·ligència, una gran dosi de sentit comú, una molt bona capacitat d’escoltar als demés i saber envoltar-se de gent competent i si a més es té formació universitària, millor evidentment.

Anar a la universitat llicenciar-se en una matèria, la que sigui, i no instruir-se culturalment la resta de la vida… doncs dona peu a la següent frase: hi ha molt de beneit amb títol universitari.

Tot això ve a tomb d’uns pamflets internautes, que van apareixent periòdicament, amb xifres normalment inflades i inexactes, referents a pensions vitalícies o temporals que reben certs polítics, i a mi se’m acudeix una pregunta: l’expresident Pujol pel fet de tenir més d’una carrera universitària té més dret a cobrar la seva pensió vitalícia que l’expresident Montilla?

I ja per acabar, només manifestar que jo personalment, soc completament contrari al cobrament d’aquestes pensions.

 

Manel Mayor                                                                   15 de Març de 2013         

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *