ELS MOTIUS D’ERC

Fa ja una colla d’anys, el que en aquells moments era l’Alcalde de la meva ciutat, em va donar una lliçó magistral, va ser amb motiu del trasllat de les despulles del President Irla a Sant Feliu de Guíxols, el senyor Josep Vicente que era l’Alcalde, durant el seu discurs va dir les següents paraules: el President de la Generalitat, sigui del partit que sigui, és el meu President perquè és el President de tots els catalans, i per tant és la màxima representació del país. Per tant em sembla lògic que un partit polític que aspira a portar el nostre país a la independència, i que per tant creu que la Generalitat és la institució més important de Catalunya, no vulgui que el seu President, sense estar acusat de res de manera personal, hagi de comparèixer per defensar un partit, quan ell en aquest moment a qui representa és a tots els catalans.
Tot el paràgraf anterior, li pot servir la senyora portaveu avui del PSC, de qui ara en aquests moments no recordo el seu nom, tant com em va servir a mi mateix, tot això dit sense cap ànim de menystenir a ningú.
Com a conclusió li diré tant a ella com a altres molts, que si alguna formació política ha estat per la labor de desemmascarar casos de corrupció, ha estat ERC, per tant no em semblen de rebut, les acusacions rebudes en el dia d’avui, i els hi recomanaria escoltar la transcripció complerta de les paraules de l’Anna Simó, i no només els titulars.

Manel Mayor                                                             19 de Juliol de 2012

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *