EL RETORN A LA DICTADURA

Us ben asseguro als que tingueu la paciència de llegir el que escric, que ho faig des de la més absoluta modèstia i humilitat, ho faig des de la tribuna de ciutadà de peu, de modest polític de secció local, sense el més mínim ànim de pedanteria.
Ara ja és ben clar i manifest que l’Estat ens ha declarat la guerra, sense cap mena de rubor ens vol esclafar del tot, companys, conciutadans, compatriotes, la dictadura del PP ja és aquí. Probablement algú encara pensarà que exagero o encara pitjor, que m’he tornat boig, però no, res de tot això, o si no com es pot anomenar l’anorreament social a que estem sotmesos?
Ens estan desmuntant la sanitat,ens estan destrossant l’educació,d’ara en endavant accedir a la universitat,serà cada cop més cosa de rics, les escoles bressol municipals desapareixeran, les escoles públiques seran un feu de fracàs escolar, d’aquí a res, hi haurà més aturats sense prestació que cobrant el subsidi,els ajuntaments estan intervinguts, s’han carregat la poca autonomia de que gaudien, es carreguen l’equilibri entre partits grans i petits, o el que és el mateix, menys democràcia, es volen carregar tot l’Estatut, votat en referèndum pel poble català. Parlant en plata, ens volen fer desaparèixer com a poble, volen acabar d’executar el genocidi que va començar el primer Borbó, i que han anat continuant entre d’altres, Primo de Rivera i Franco, personatge aquest darrer al que encara a dia d’avui lliuren acatament i homenatge.
Veient aquest estat de coses, apart evidentment de sortir al carrer, d’exigir els nostres drets arrabassats, el que cal és que el nostre govern, aquell anomenat dels millors, que d’una vegada per totes, tingui el coratge de plantar cara a l’Estat espanyol, i comportar-se com el que hauria de ser, el govern de tots el catalans, i al cap davant de tot el President de la Generalitat.
Però si al final, ni l’un ni els altres tenen prou valentia per fer-ho, que convoquin eleccions anticipades,abans no estiguem abocats a la més absoluta de les misèries, a veure si la nova majoria té el valor i el coratge per dur-ho a terme. Sé que és molt dur això que dic, però crec que és el pas previ imprescindible, per encetar el camí que ens ha de dur cap a la independència.

Manel Mayor.                                       16 de Juliol de 2012.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EL RETORN A LA DICTADURA

  1. Ramon diu:

    Hola Manel. Em sento plenament identificat amb el teu escrit i que no deixa de ser el pensament d’una gran majoria de catalans patriotes. Coincideixo amb molts aspectes biogràfics encara que vaig néixer 2 anys abans que tu. També milito a ERC, que encara que darrerament se l’ha atacat molt per part dels propis independentistes, per mi continua sent el partit d’en Macià i Companys, dos patriotes insuperables fins ara. Com bé dius, estem tornant a la dictadura franquista, encara que per mitja de lleis regressives i això és pitjor que una dictadura militar i policial perquè ara els fatxes se senten legítims. Ara, una de les coses que volen aconseguir és demonitzar els símbols independentistes fins al punt de que faran lleis de persecució de l’estelada, cosa que ja ha començat als camps de futbol espanyols. Si el govern actual no fa el pas que tots esperem, els castellans ens acabaran d’ofegar econòmica i culturalment i ja no quedarà més remei que tornar a l’acció clandestina. Esperem que més endavant, les generacions joves que ja no tenen l’experiència de repressió, com sí vam tenir nosaltres, sàpiguen trobar camins més efectius que duguin Catalunya fins la independència.

    Salut i Catalunya lliure.

    Ramon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *