LA LLUITA CONTINUA

Darrerament, els hereus del feixisme espanyol, es van traient les caretes, es senten cada cop més forts, es veuen en cor de dir-les cada cop més grosses, em refereixo es clar, a la gent del PP.

Ara resulta que de sotmetre’s a la llengua dominant, se’n diu cordialitat, quina barra! Perquè no es poden anomenar d’altre manera, crec jo, les paraules de la diputada Cospedal.

Mirin senyores i senyors de PP, només perquè ho sàpiguen: Catalunya es una nació, els hi agradi o no, tenim una llengua pròpia, originària d’aquesta terra, no importada ni manllevada a ningú, els hi agradi o no, una gran part de catalans, només ens sentim catalans, els hi agradi o no, i a més, en la llengua que millor ens expressem, i ens sentim més còmodes, es en català, per una raó molt simple: es la nostra llengua. Mirin la seva llengua, aquesta que tant idolatren, a nosaltres fa  tres segles que ens la imposen,si si, facin memòria, decret de nova planta, el van anomenar, i es van proposar destruir: la llengua, les lleis, i la identitat dels catalans, però encara no se’n han sortit. Si es cert, fa tres segles que ens tenen sotmesos, i que per aconseguir-ho, sempre han fet servir les armes, aquelles que nosaltres com a perdedors d’una guerra vam deixar de tenir. Però certament aquest poble alguna virtut ha de tenir, mirin, hem sobreviscut a l’intent de genocidi,que va perpetrar el seu admirat Franco: criminal de guerra i de pau.

I com que tot allò que te un principi, te un final, em sento esperançat, està arribant el moment, el dolç moment de l’alliberament, de la llibertat definitiva, el moment de crear l’enyora’t estat propi.

Però mentre tant, lluitarem perquè no ens robeu, ni calers ni dignitat. Sabem que no sou l’únic enemic que tenim, que hi ha una cinquena columna ben organitzada… es igual, també lluitarem contra això, doncs ja no tenim por, hem perdut la por, i no  la volem tornar a tenir.

 

Manel Mayor.                                               13 de Març de 2012.            

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *