LES COSES CLARES

Aquest escrit va adreçat al sr. Director del setmanari Àncora,en resposta a la editorial del darrer exemplar de la seva revista.

Com que darrerament,de manera arbitrària,i sense comunicació prèvia ni posterior,ha decidit no publicar els escrits del meu partit,a la seva revista,he pensat i crec que amb bon criteri,que aquest tampoc el publicaria,i he decidit fer-ho en altres mitjans.

Miri,jo a diferència de vostè,no pretenc donar lliçons,però li recomanaria que aprengués a escoltar,que es una bona virtut. Perquè si ho hagués fet,segurament no s’hauria dedicat a bescantar,al regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya,el senyor Jordi Vilà i Vilà.

Aquest regidor de l’Ajuntament de la nostra ciutat,en cap moment va menystenir la figura de Narcís Masferrer i Buxó,el senyor Masferrer, per a tots els que hem tingut l’honor,d’haver estat alumnes seus. El company Jordi Vilà,va exposar que el sr. Masferrer,per a la majoria de la població,era conegut com a mestre i com a dibuixant i ninotaire,sense dir en cap moment,que no s’hagués dedicat al teatre,i que en conseqüència,era més lògic que es posés el seu nom a una escola o carrer important de la nostra ciutat,que bé que s’ho mereix. En quan a que totes les escoles tenen nom,li vull recordar que la darrera escola que s’ha posat en funcionament,i l’institut de batxillerat de la muntanya de Sant Elm,agafen el nom d’un paratge,per tant canviable,sense greuge per a ningú.

Com he dit al principi d’aquest escrit,no pretenc donar lliçons a ningú,ni respon a cap ànim de rancúnia,simplement he cregut necessari fer l’aclariment oportú.

 

 

Manel Mayor i Lecuona                                    3 d’Octubre de 2011

 

President d’Esquerra Guíxols

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: LES COSES CLARES

  1. lina ibars diu:

    Molt bé Manel, ja n’hi ha prou de que el mal anomenat “senyor director” d’aquest mal anomenat setmanari de la Costa Brava (per cert te n’adones que ja només te tres fulls, i espero que com no canviï la direcció en futur no en quedi cap) es dediqui vessar verí sobre tot el qui no el pilotegi o sigui de la seva secta, a tirar pel terra la feina les persones honestes que de veritat estimen la nostra ciutat. El podríem enviar a fer les editorials de l’ABC, El Mundo i altres similars, potser així els ciutadans de Sant Feliu que s’estimen aquesta, en altres èpoques, reputada publicació estarien realment informats del que passa a casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *