AVUI FA UN ANY QUE NO ETS AMB NOSALTRES

Avui faré un exercici, al qual m’he acostumat aquests darrers dotze mesos, que no es altre que parlar amb tu, Claudia. Avui fa un any que ens vas deixar, i alguns com jo, encara no ho hem superat, avui es un dia molt trist, i tot i que miro de ser positiu, no puc evitar sentir l’amargura i el dolor, de no tenir-te a prop. Si, ha passat un any, però jo ho tinc molt fresc, i noia fa mal, molt de mal.

Enyoro les teves rialles, els teus cops de geni, la teva vitalitat, el teu talent, les teves virtuts i els teus defectes, enyoro la teva presència.

Tot i que sempre et porto dins el meu cor, i et tinc sovint present al meu pensament, avui tot això es encara més present.

Per acabar, plagiaré unes paraules que et va dedicar el meu fill, en Marc: Claudia estic molt trist per no tenir-te aquí, però molt content d’haver-te conegut…i ara unes de meves: Ha estat un privilegi, gaudir de la teva amistat, i haver tingut la sort de compartir tantes coses amb tu.

 

Manel Mayor                                                   18 de Setembre de 2011

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *