TEMPS DE REVOLTA?

 


 

Aquests darrers temps estan sent convulsos,i el futur s’albira molt complicat,doncs el nacionalisme espanyol ha aixecat la veda.

El PSOE i el PP,s’han unit per fer una modificació,de la seva constitució,aquella que molts van votar,amb la velada amenaça de:això,o una altre guerra. I ara allò que han fet realment,es deixar la política en mans dels especuladors,aquells que s’anomenen sorneguerament:els mercats.

Per si això fos poc,la cinquena columna de Catalunya,ha denunciat per enèsima vegada,la immersió lingüística,i ara el TSJC,ha instat al Govern de la Generalitat,a complir la sentència del TC.

Arribats a aquest punt,Que farà el nostre Govern? allò que ha dit la consellera Rigau? recórrer la sentència?. I en les conseqüències de la modificació de la constitució espanyola,que ens deixa literalment en pilotes,i políticament emmanillats,que tenen pensat fer?

Jo diria que ha arribat el moment,de la desobediència civil,o si més no, que el nostre Govern,i el nostre Parlament,plantin cara,o n’hi ha que encara tenen por?

La situació es preocupant,i ens cal fer front comú,contra els que ens volen fer desaparèixer com a poble,o sigui,els partits espanyols majoritaris,i la cinquena columna,que busca la confrontació i l’odi,entre nosaltres.

Ara estem pagant,la manca de valor dels anys setanta,aquella por que ens va fer acceptar la transició,en comptes d’imposar la ruptura. Doncs bé,aquells riscs,que no vam voler córrer,els haurem d’assumir ara,sortosament no serà una invasió militar,però haurem d’estar preparats,perquè el camí serà feixuc. Amb això no tracto de buscar culpables,si no d’exposar uns fets,que els que varem viure aquells anys,sabem que son ben certs.

Si volem continuar existint com a poble,i assolir d’una vegada per totes,la Independència,ens queda molta lluita,si volem que ens assimilin,no cal que fem res,ja se’n ocuparan ells,que per el que es veu,també tenen molta pressa.

 

Manel Mayor                                                                   4 de Setembre de 2011

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *