REFLEXIONS FUTBOLÍSTIQUES

Finalment s’ha consumat el traspàs d’en Bojan,per a mi el millor davanter centre català,dels darrers quaranta anys,els seus detractors,que els té,hauran quedat descansats.

Bé,feta aquesta primera reflexió,hi vull dir la meva,que d’això alguna cosa hi entenc,doncs mi he dedicat durant forces anys,encara que sigui a nivell ben modest. Segons la gent del medi futbolístic que em coneix a fons,una de les meves millors virtuts en aquest esport,es la intuïció,i aquesta em diu,que el problema Bojan no es estrictament esportiu,i abans de desvetllar quin es aquest hipotètic problema,voldria dir la meva opinió futbolística,doncs per a mi es millor davanter Barça,Bojan,que Villa,i amb això no vull dir que en Villa no sigui un gran davanter,ans el contrari,si no que en Bojan,s’ha criat a can Barça,així doncs quin es el problema?. El problema segons la meva observació,sembla que es de manca de feeling amb la gran figura del equip,efectivament amb Leo Messi,podeu tirar d’hemeroteca,i comparar en situacions exactes,quantes assistències rep Bojan,i quantes Villa. Dit tot això,vull dir que no tinc res contra Messi,un jugador al qual admiro moltíssim,ni molt menys contra el gran Pep Guardiola,al qual he admirat profundament com a jugador,i ara com a entrenador,simplement tenia ganes d’expressar la meva opinió.

 

Manel Mayor                                     22 de Juliol de 2011.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *