COM CARREGAR-SE, UN SERVEI QUE FUNCIONA

  

      

       MAINADERES

 

Amb molta tristesa i amb una emprenyada de campionat,veig com aquest govern tant prepotent s’ha carregat el servei de mainaderes professionals. Un servei que ha estat i és l’enveja de les poblacions dels voltants (els hi deu saber greu també?)i d’altres contrades mes llunyanes. Per si no ho saben, els hi diré que fins i tot de “ses Illes” han vingut a veure com funcionava aquest servei. Tothom que ho ha vist de primera mà n’ha quedat encantat, però han arribat els posseïdors de les veritats absolutes, els que tot ho fan bé, i han decidit carregar-se l’invent.    Atenció tothom! ”Per elitista”, diuen, perfavor! Han dit que treuen el servei per   manca de subvenció, no es cert, ve d’un altre departament i no la mateixa  quantitat. Després hauran d’explicar què se n’ha fet d’aquests calés.

Una altre animalada més que s’ha dit: tots els nens de P0 tindran plaça garantida. A on, em pregunto, perquè en principi l’escola bressol “Mas Balmanya” tindrà lloc per a vuit nens, i encara que obrissin  un P0 més, són 16 nens per a una població de 22.000 habitants. A mi no em surten els números, on pensen encabir la resta?

Perquè el problema no es la mainada que actualment gaudeix del servei, el verdader problema són els que venen després. Què pensa fer aquest govern tant ben preparat? I la regidora del ram? Perquè de moment l’únic que han fet en aquest tema és carregar-se el servei.

Bé,això es un aperitiu, perquè n’hi haurà més, doncs l’animalada aquesta dóna per a força més.

 

 

Manel Mayor i Lecuona

 

Secretari d’organització d’ Esquerra Guíxols

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *