ELS ENEMICS DEL POBLE

 

  1.  
    1.  
      1.        

 

                   TENIM L’ENEMIC A CASA!

Veient el comportament de personatges,com la defensora “del pueblo”(“del pueblo “espanyol s’entén),i dels il·luminats del PP i CIUTADANS,hom es pregunta:son demòcrates?,i la resposta es no!.Democràcia es escoltar el poble,es que el poble participi i es acceptar la voluntat del poble(entre d’altres coses),cosa que ells no han fet mai,ans al contrari,s’aprofiten de la democràcia,per actuar impunement. Veient aquesta manera de fer,no em puc estar de dir, que tenim l’enemic a casa,que estan fen lo mateix,que han fet les Castelles,des de el decret de nova planta,ens veuen com a súbdits,com una província conquerida,per tant només tenim el dret del vençut:callar i acotar el cap i deixant-se assimilar per el vencedor,però això que tant bé els hi funcionat a d’altres contrades,aquí no se’n acaben de sortir. Ho han intentat de maneres subtils i de formes barroeres,amb amenaces contínues i enviant l’exèrcit,quan els hi ha convingut. Als anys trenta,apart de les repressions,van fer servir l ’Alejandro Lerroux,durant la dictadura,apart de les repressions i les depuracions polítiques,ho van intentar amb les immigracions massives,i ara amb el PP,últimament acompanyat per ciutadans,apart de redirigir onades d’ immigració cap aquí. Veient aquest estat de coses,ens queda cap mes remei,que pensar amb la independència?, sincerament,crec que no,jo personalment haig de dir,que fa molts anys que crec que es la única sortida. Fins que no ho aconseguim,serà dur,perquè ara iran a fer la punyeta de la manera mes barroera,de fet ja ho estan fen,ja no els hi cal ser prudents, ja no han de dissimular, però hem de ser perseverants,i anar construint l’Estat propi.         

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *