LA PÚRRIA DEL FUTBOL

                        INÙTILS TOTALS?

Sem fa difícil pensar,com es possible que dos homes que han estat futbolistes professionals i internacionals,com els senyors,Villar i Platini,presidents de la FEF i UEFA,respectivament,puguin ser tant incompetents,i rodejar- se de gent tant poc hàbil.Com es possible,que es pugui programar un partit amistós de seleccions,quan els jugadors encara estan de vacances i jugaran el punyeter partit,sense haver començat la pretemporada,es senzillament escandalós i incompetent. Amb tot això es demostra,que aquests personatges,l’únic que busquen es anar de tiberi continu,viatges i hotels de luxe,tot això de gorra es clar;i la salut dels jugadors els importa un rave,probablement perquè quan eren jugadors,només es preocupaven d’ells mateixos. Havent fet aquestes reflexions,voldria exculpar el sr. Vicente delBosque,perquè crec que es limita a fer la seva feina,li marquen aquestes dates per fer un amistós,doncs convoca els que ell creu que son els millors,jo en elseu lloc segurament faria el mateix,tant si fos treballant per a la FEF,com pera la FCF(si fóssim un estat independent),com per a qualsevol federació de futbol del mon. Els veritables culpables d’aquest estat de coses,son els clubs,que voten els presidents i directius de les respectives federacions.                                                         

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *