LAS PRIMERES PASSES CAP A LA INDEPENDÈNCIA?

Aquesta setmana ha estat certament molt intensa,primer amb la ressaca de la manifestació,en la qual el poble va llençar un missatge mol clar,va ser un clam a la independència.Primer entrebanc: la IP que fa tot just un mes que es va aprovar,va ser revocada per tots els partits excepte ERC.Missatge que sembla molt clar,només un partit sembla haver escoltat la veu del poble.Dies següents:focs artificials a càrrec del senyors Uriel Bertran i Alfons López Tena.Pas següent:fracàs de la cimera,amb Artur Mas abandonant la reunió,i avui divendres ERC porta a votació un procés cap a la independència,que només obté els vint i un vots d’Esquerra.I això ens porta a fer les següents reflexions:canviaran l’estratègia la resta de forces polítiques?,si no canvien,es mourà el sentit del vot?,o tot quedarà igual?    

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *