RESPOSTA A LES ACUSACIONS DEL GOVERN MUNICIPAL

Després dels fets desagradables,que s’han produït al municipi,a conseqüència de la moció de censura,presentada de forma tant barroera,hi ha un ple molt tens,i hi ha declaracions,i contra-declaracions,deixant-hi un clima molt tens.I jo en faig unes reflexions.                                     Santiago Rusiñol va dir de Sant Feliu,que era una gàbia d’or plena de mussols. Potser s’hi hauria d’afegir,i de curts de vista polítics,i dels altres.

1-Si quaranta o cinquanta persones son quatre gats,doncs si hi havia quatre gats.

2-El discurs de Jordi Vilà a la moció de censura,va ser incorrecte?,Tal vegada dir rata de claveguera a un regidor,es el mes normal del mon,siguem seriosos. Podríem dir que va ser incisiu,i aspre,inclús càustic,però incorrecte?,per favor!

3-Jordi Vilà no pintava res en el govern Albó?.Abans de fer judicis temeraris,cal informar-se.Només cal veure la feina feta.

4-Acusar Erc de volguer-se agafar a la cadira,es totalment absurd,només li calia acceptar les propostes de l’actual equip de govern.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *