CONSEQÜÈNCIES DE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

Vicenç Ramoneda

30/06/2010

És que això de la "indissoluble unitat d’Espanya", de fet la"indisoluble unidad de la Patria", ho han de repetir mil i una vegades per tal de mirar de convèncer-se’n. I no m’estranya: amb una"pàtria" que no té gaire més de 150 anys d’existència, tot els trontolla quan intenten fer valdre llur idea de nació davant de nacions que són mil·lenàries, com la catalana, que és l’únic que sóc capaç de reconèixer,diguin el que diguin els pallassos (amb demanda de perdó per als pallassos deveritat) del Tribunal Constitucional. Recordeu que la primera vegada que es parla d’Espanya com a país és a les Corts de Cadis (abans era Castella,sempre), i que el primer rei o reina "d’Espanya" és Isabel II(1833-1868). Els anteriors foren sempre reis de Castella, i des del 1715 cap d’ells havia utilitzat mai els títols de comtes de Barcelona o reis d’Aragó,València i Mallorques: els menyspreaven perquè, segons ells, les nacions catalana i aragonesa havien estat incorporades com a províncies de Castella(Decret de Nova Planta, 1715). Ara, com molt bé deia l’amic (seu, que no pas meu) Goebbels, una mentida repetida mil vegades acaba sent una veritat… I així ens ho volen fer empassar. (L’amic Gustau Erill i Pinyot ho va escriure a la llista de Sentmenat.com).

Llegint aquest article de Vicenç Ramoneda,vaig pensar,no per sabut,fa nosa ni es sobrer,i el vaig arxivar amb el nom del seu autor,naturalment.Les conseqüències de la barroera retallada,son sensibles,però després de la fantàstica manifestació de dissabte passat,espero que haurà acabat d’obrir els ulls al mes escèptics,i això sigui el primer pas cap a la independència.Que ningú pensi que això serà fàcil,serà un camí llarg i feixuc,ple d’entrebancs de tota mena.Faig una crida als polítics de primera línia,els que marquen les pautes:no sigueu covards,i escolteu la veu del poble,la que dissabte clamava independència,i una altre al poble:no sigueu porucs,i no voteu als qui ens traeixin,ni un pas enrere.

                   VISCA CATALUNYA LLIURE!   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *